25.8.09

Voitto kotiin!

En yleensä koskaan voita mitään, mutta tänä vuonna olen voittanut jo kahdessa blogiarvonnassa :) Sinikan kutimet-blogissa oli arvonta, johon kävin kommenttini kirjoittamassa ja kakkospalkinto sieltä napsahti. Erityiskiitokset Sinikan "ukolle" joka oli ollut onnettarena :D
Posti oli koittanut tuoda palkintokuorta kotiin saakka, mutta kun en ollut paikalla eikä kuori mahtunut postiluukusta, niin se piti hakea lähipostista. Kun sinne saakka ennätin ja kuoren sain käsiini, niin maltoin sentään postin ovelle saakka ennenkuin revin kuoren auki :) Ihana sisältö siellä paljastuikin, jonka sitten heti kotona kuvasin:
Sinikan itsensä tekemä pussukka, Kuusamon tuliaisina mansikkatoffeeta ja herkullisen tuoksuinen saippua ja sitten vielä kosteusvoidetta ja pesusieni. Heti kuvan ottamisen jälkeen toffee katosi parempiin suihin ja lapsukainen omi pesusienen. Muita osia en varmaan raaskikaan käyttää ihan heti. Kiitos Sinikka ihanasta yllätyksestä!

Jonkinmoinen neule- ja blogiplääh on nyt iskenyt. Tämän ihanan voitonkin postaamiseen meni viikko... Kun kasaantuu liikaa hommia ja ajateltavaa, niin menen ihan lukkoon enkä saa mitään hoidettua. Monta kertaa olen ajatellut, että pitäisi blogata, mutta aina on muka jotain tärkeämpää, mikä pitää hoitaa ensin. Vaikka ne pakolliset hommat varmaan hoituisi paremmin, jos välillä tekisin jotain kivaa ja rentouttavaa. No, ainakin olen osannut nauttia lämpimistä illoista ja ottaa ilon irti tästä meidän asuinpaikasta ja neulonut meren rannalla auringon laskiessa:

3 kommenttia:

famu kirjoitti...

Neulegraffittisi on edelleen kauniisti paikallaan Rautavedenkadun Laiturikahvilan tuntumassa.Toissapäiväna sain sen ilokseni todeta- Nyt olemme siirtyneet neulomaan sisätiloihin eli Puistokadun varrella olevaan kahvila Kuppilaan.

Mari kirjoitti...

Kiitos tiedosta ja hienoa, että on tallella! Koitan päästä joskus "talvikauden" aikanakin Vammalaan neulomaan.

MysteryKnitter kirjoitti...

Lovely package!