1.1.09

Joulukuun langankulutus

Hyvää uutta vuotta kaikille blogini lukijoille! Tämän vuoden lopulla juhlinkin blogini 5-vuotissynttäreitä :) Äkkiä on aika hurahtanut enkä ole blogin synttäreitä ennen juhlinut, tänä vuonna siihen ehkäpä on aihetta moisen iän vuoksi.

Joulukuussa ahkeroin lähinnä myyntituotteita ja ihan loppukuusta koitin saada kaikki keskeneräiset valmiiksi. Muiden juhliessa vuoden vaihtumista neuloin Regia-langasta sukat valmiiksi ja muiden potiessa huonoa oloa yöbussissa neuloin minä siellä karvalapasia :) Sukat ehtivät joulukuun langan kulutukseen, mutta lapaset eivät.

10 x virkattu heijastin yht. 45 g
11 x virkattu heijastin yht. 50 g
7 x virkattu koru yht. 25 g
karvalapaset, puna-mustat 120 g
karvalapaset, mustat 105 g
karvalapaset, punaiset 100 g
lasten sukat pätkävärjätystä 35 g
vauvan sukat pätkävärjätystä 30 g
Meeri-sukat karvareunalla 75 g
aikuisten sukat Regiasta 70 g
Revontuli-huivi 175 g
Feather and fan-huivi 170 g
Hyrrä-baskeri + 2 virkattua kukkasta 45 g
Poutapilvi-hahtuvahousut S-koko 80 g

Kulutusta yhteensä siis 1125 grammaa. Lankaa hankin vain 200 grammaa (150 g Nalle Coloria ja 50 g jotain Katie-lankaa), joten varasto keveni 925 grammaa. Taas kerran sanon, että ei sitä kyllä huomaa. Mutta nyt tuntuu siltä, että käsityöinto on löytynyt takaisin ja neuleplääh selätetty. En tee käsitöiden osalta mitään lupauksia alkaneelle vuodelle. Mutta koitan pitää yllä tälläistä samaa tahtia ja kuluttaa noin kilon lankaa kuukaudessa :)

Tässä vielä itselleni tekemä setti: Hyrrä-baskeri, Meeri-kämmekkäät ja pari virkattua kukkasta, joihin katsoin mallia joululahjaksi saamastani virkkauskirjasta. Ulkona oli niin nätti auringonpaiste, että käväisin kuvaamassa setin hangella. Ja siinä taisikin olla tämän päivän ulkoilut :)

Ei kommentteja: