14.1.09

Minäminäminä!!!

Ellimelli haastoi minut kertomaan kuusi asiaa itsestäni. Koska haaste tuli käsityöblogista, niin vastaankin siihen käsityöblogissa ja koitan keksiä käsitöihin liittyviä asioita itsestäni.

1. Link to the person who tagged you.
2. Post the rules on your blog.

3. Write six random things about yourself.

4. Tag six people at the end of you post and link to them.

5. Let each person know they´ve been tagged and leave a comment on their blog.

6. Let the tagger know when your entry is up.

http://nwknitter.files.wordpress.com/2007/09/knit-tatoo.jpg

Aikas makee tatuointi :) Bonuksena voin kertoa, että minulla on yksi tatuointi ja haluaisin lisää tai ainakin vähän jatkaa tuota ensimmäistä. Neuleaiheisesta tatuoinnista en kuitenkaan ole haaveillut.

1. Ompelen paljon työkseni, mutta en varsinaisesti ole saanut koulutusta ompeluun. AMK:ssa opiskelin tekstiilipuolella eli enimmäkseen kankaankudontaa. Jokunen ompelukurssi meillä oli, mutta oikeasti olen oppinut ompelemaan äitini opastuksessa. Olen ollut teinistä saakka auttamassa äitini ompelimossa ja siinä oppinut.
2. En osaa ommelle vetoketjuja... Tätä kyllä koitin opetella silloin AMK:n ompelukurssilla. Mutta tyrkkään kaikki vetoketjut sujuvasti äitini ommeltaviksi.
3. Kangaspuilla olen kutonut viimeisen viiden vuoden aikana muistaakseni kerran. Vähän hukkaan menee neljän vuoden opiskelut.
4. Lempivärini ovat punainen ja musta ja näitä koitan käyttää kun itselleni jotain teen. Opiskeluaikoina yksi opettajani tuhisi kerran "jotkut kuvittelevat, että täältä voi valmistua käyttämällä aina vain punaista ja mustaa" :D
5. Hyvin hyvin harvoin menen ostamaan lankaa jotain tiettyä työtä varten. Ostan lankaa kun "jotain kivaa" osuu eteen ja kun sitten joskus löytyy jokin kiva ohje tai saan jonkin huippuidean, niin omasta varastosta löytyy lähes aina sopiva lanka.
6. Rakastan bambupuikkoja ja värikkäitä/kimalteisia virkkuukoukkuja. Haluaisin heivata kaikki tylsät metallipuikot ja -koukut pois.

Haastan vuorostani näiden blogien pitäjät:
Lankakamari
Meemelin hahtuvahousut
Maartsin matkassa
Tuin kutomo
10 puikkoa langalla

3 kommenttia:

Ellimelli kirjoitti...

Aika yllättävä tuo vetoketjujuttu :-D

Mari kirjoitti...

Jep jep, tuo vetoketjujen ompelemattomuus on aikas nolo tunnustus :)

MysteryKnitter kirjoitti...

Naah. Eihän se ole sitä kantapääjuttua kummempi. Sä hoidat kantapäät, sun äiti hoitaa vetoketjut. Mä en sinuna tuntis huonoo omaatuntoo tosta ollenkaan.