1.7.07

Kesäkuun saldo

Kesäkuu alkoi ahkeralla langan kulutuksella ja kaappien kätköistä löytyneitä tekeleitä sain myös valmiiksi. Tai siis keksin, miten saan ne nopeasti valmiiksi :) Olen joskus kolme vuotta sitten alkanut virkata neliöitä vauvan peittoa/köllöttelyalustaa varten. Neliöiden koko 20 x 20 cm ja lankana säie hahtuva plus ohut villalanka. Neliöitä oli valmiina kolme ja puoli eli olen tehnyt noin yhden neliön vuodessa... Koska olin muutenkin huovuttamassa pesukoneessa hahtuvatekeleitä, niin päätin muokata nämä peittotilkut patalapuiksi. Virkkasin reunuksen ja ripustuslenkin, iskin pesukoneeseen ja tadaa... kolme uutta työtä valmiina! Samoin löytyi hieman keskeneräisiä Vaaka-tilkkuja, jotka virkkasin loppuun ja taas tuli kolme valmistunutta työtä lisää.

Lankaa ostin kesäkuun aikana 590 grammaa ja sain noin 300 grammaa lankaa. Huutiksessa myin 450 grammaa lankaa ja kun lankaa kulutin itse 960 grammaa, niin varastohan on pienentynyt kesäkuun aikana jopa 520 grammalla. Tosin lankalaatikoihini ilmestyy täytettä itseltäni salaa, kun äitini ostelee lankaa tai lahjoittaa omista varastoistaan jotain minulle. Näitä lankoja en pysty laskemaan, kun en välttämättä edes huomaa niiden saapumista varastooni.

Tässä vielä lista kesäkuun aikana valmistuneista töistä:
2 x Viherrys-hahtuvahousut S yht. 140 g
Hehku-hahtuvahousut M 90 g
3 x virkattu, huovutettu kukkapatalappu yht. 55 g
3 x virkattu, huovutettu neliöpatalappu yht. 60 g
virkattu, huovutettu käsilaukku 70 g
4 x lapsen lapaset Vaakalle yht. 200 g
3 x Vaaka-tilkku yht. 85 g
sukat Regia-langasta 60 g
kesäponcho Gange-langasta 200 g

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Hyvinhän sinulla vajenee tuo lankavarasto. Ja kyllä sä niistä pyytämättä ja yllättäen tulleista langoistakin jotain keksit.