23.2.06

Lankaa varastoon ja sieltä pois

Eilen käsityötreffeillä oli lankaa kaupan ja en voinut vastustaa kiusausta, vaan ostin musta-hopea-kimallelankaa noin viisi kerää... En kyllä muista mihin projektiin sellaista kerran etsin, mutta kai se tulee joskus mieleen :) Jotta lankavarasto ei kasvaisi juuri ennen muuttoa, niin yöllä sitten pistin pari kerää Huutikseen myyntiin. Ja kukas niitä olikaan heti huutanut: sama ihminen, jolta pari tuntia aikaisemmin ostin lankaa :D Seuraavaan tapaamiseen taidan ottaa ylimääräiset kerät mukaan, niin jää tuo Huutikseen naputtelun vaiva pois.
Tapaamisessa tein tietysti taas hahtuvahousuja ja hieman kadehtien katselin muiden tekemisiä mm. pörrölapasia ja ihanaa jämälankapaitaa pikkutytölle. Parit tilatut hahtuvahousut lähti viime torstaina ja nyt on taas yhdet tilatut tekeillä ja yhdet valmistuivat siinä välissä varastoon. Hahtuvalankaakin pitäisi tilata lisää, ettei se vaan pääse loppumaan.
Kangaskaupassa vietin eilen varmaan tunnin ja etsin kangasta salsahameeseen, joka pitäisi saada ennen lauantaiaamua valmiiksi. Päätin tehdä käännettävän hameen eli saumoihin pitää keksiä jotain "hienoa" että eivät näytä saumoilta. Hameessa tulee olemaan siis arki- ja juhlapuoli :) Juhlapuoli on se kankaan kiiltävämpi puoli ja arkipuoli se vähemmän kiiltävä ja helmaan tulee sifonkihörselö.
Taidan palata lankavaraston tutkiskeluun, jos sieltä vaikka joku kerä haluaisi vielä pois. On kyllä hämmästyttävän vaikeaa luopua lankakeristä! Viime yönä pohdin pitkään, että mistä kerästä raaskisin luopua...

4 kommenttia:

Sari (saristitching) kirjoitti...

Tosi kiva on tuo sinunkin jämälankaprojektisi! Upeat värit.

MariL kirjoitti...

On ihan pakko kommentoida. En ole ennen lukenut blogiasi, ja väsäsin juuri eilen oman neuleblogin alun. Alkoi hiukan naurattaa kun näin että sun blogi on visuaalisesti aika samannäköinen kuin omani, ja kumpikin on Mari Turusta. :D Onkohan tähän joku omituinen selitys? :)

MysteryKnitter kirjoitti...

Ne sinun virkkauksesi ovat hienoja. Kyllä sinä sen lankavuoresi vielä kesytät, ja kangasvuoresikin.

MysteryKnitter kirjoitti...

Kyllä sä ne kerät vielä löydät, jotka voivat muuttaa uuteen kotiin tai vaihtaa muotoa ennen sitä.