19.2.06

Esittelyssä ikuisuusprojekti

Olen muistaakseni vuoden 1998 syksyllä aloittanut tämän villapaidan... Tai ainakin idean paitaan sain silloin. Hiat valmistuivat nopsaan, kun tein niitä yhtä aikaa ja raidoitin jämälangoilla. Etu- ja takakappaleet ovat yksiväriset ja työ on pysähtynyt takakappaleen viimeisiin sentteihin ja samassa vaiheessa se on pysynyt vuosia. Aina välillä kaivan tekeleen esiin ja päätän tehdä sen valmiiksi, mutta en kuitenkaan tee. Paitaan olisi tarkoitus tulla vielä poolokaulus ja siihen ehkä jotain raidoitusta samaan tapaan kuin hioissa.
Lankana on musta 7 Veljestä ja raitoihin on tosiaan käytetty kaikenlaisia jämälankoja ainakin hapsuhuiveista, joiden tekemistä harrastin silloin joskus. Muistaakseni ajattelin laittaa tämän paidan päälleni, kun esittelen ammattikorkean lopputyötäni :) Ja se tapahtui vuoden 2000 lopussa, mutta paita ei tosiaan ehtinyt valmiiksi siihen mennessä.
Alla siis kyseisen ikuisuusprojektin toinen hiha :)

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Voi kuule, kun tietäisit! Minullakin on yksi mintunvihreä neule tuolla odottamassa, että viitsisin tarttua etukappaleeseen. Takakappale on jo tehty. Mutta ei vaan tule tartutuksi, ei sitten kirveelläkään.