9.6.05

Lomalla on aikaa...

... bloggailla ja tehdä käsitöitä :D Eilen valmistui se pitsiliina, jonka aloitin heti ekana lomapäivänä. Kuva tulee joskus, mutta tein sen punaisesta paksuhkosta pellavalangasta ja lanka riitti just, kun vähensin muutaman kerroksen välistä. Ohje oli jossakin niistä Mary Oljen (oikeesti kai Mary Olkin) pitsikirjoissa, joita olen saanut. Tänään sitten valmistui huivi, jonka myöskin aloitin silloin ekana lomapäivänä. Huivi sopisi hyvin uuden kesämekkoni kanssa, mutta en taida silti raaskia ottaa sitä itselleni käyttöön. Lankaa kyllä on toiseenkin huiviin eli ehkä sittenkin voisin kerrankin käyttää jotain itsetehtyä.
Tänään vietin varmaan kaksi tuntia kirpparilla ja käsitöitä en ole pahemmin ehtinyt harrastamaan. Korjasin kyllä ostamaani kesämekkoa, koska olkaimet olivat liian pitkät. Kirpparilta ostin alusmekon kesämekkoon ja sitäkin vähän korjailin. Nyt pitäisi pakata matkaa varten ja edelleenkään en tiedä, että minkä käsityön otan mukaan. Kesken olisi ainakin hahtuvahousut, virkattu hattu ja villalangasta virkatut pitsitilkut. Luultavasti otan jotain ihan muuta mukaan. Mieli tekisi virkata lisää liinoja, vaikka en niitä tarvi missään. Ehkä ensi jouluna jaan pitsiliinoja kaikille lahjaksi.

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Pitää muuten paikkansa se, että lomalla on aikaa neuloa, vaikka pitäisi lukea...Mutta minä en jaksa nyt lukea ainuttakaan riviä oikeudellista tekstiä...no thanks, not now. Maybe later.