4.6.05

Euroopan valloituskarttani

Surffailin pitkin poikin neuleblogeja ja jostain löytyi linkki sivuille, jossa voi ruksia Euroopan maat, joissa on käynyt ja sitten saa kartan, jossa näkyy kuinka laajalti on Euroopan valloittanut. Tässäpä siis minun karttani. Harmittavat valkoiset alueet tuolla Slovenian ja Bosnia-Herzogovinan kohdalla :)create your personalized map of europe

5 kommenttia:

AnneV kirjoitti...

Hihii. Onks toi ihan pikkuruinen valkoinen piste keskellä Eurooppaa Liechtenstein? (en jaksa lähteä hakemaan karttaa ja vertailemaan koordinaatteja)

Mari kirjoitti...

Kai se se on :) Pikkuriikkinen piste Italiassa esittää sitten Vatikaania, mutta sitä ei kovin helposti huomaa.

AnneV kirjoitti...

Mutta jos joskus L:iin osut, niin varo sitten joutumasta tatuoiduksi! Mä en käsitä, miten niin pieneen paikkaan mahtuu niin monta tatuointistudiota. Tai asiaa kyllä vähän selvensi ne moottoripyöräletkat, jotka päristeli kylänraitilla. Ilmeisesti ulkomaiset motoristit käy siellä koristeltavana.

Heh, mä olin muutama vuosi sitten kavereiden kanssa ihan läpikulkumatkalla siellä ja kun kaverit jäi lounaspaikkaan katselemaan formuloita, mä hakeuduin paikalliseen taidemuseoon. Siellä oli ilmeisen pitkästyneitä oppaita joka salissa, sillä aina kun ne näki uuden museovierailijan, ne oikein hyökkäs kimppuun ja selittivät ummet ja lammet niistä taideteoksista.

Museo on muuten ilmeisen hieno arkkitehtuurinen nähtävyys (mää niistä mitään ymmärrä). Sattui hauskasti just tän kyseisen reissun jälkeen, kun mulle tuli kylään vanha ystävätär ja sen arkkitehtipoikaystävä, jonka tapasin ekaa kertaa. Tuli vaan puheeksi, että olin just käynyt L:ssa, ja se mies sanoi heti, että siellä on upea taidemuseo, kävinkö sattumoisin siellä. Juu, heti päästiin jutun alkuun.

www.kunstmuseum.li

Mari kirjoitti...

Mutkun mä olen haaveillut tatuoinnista :) Eli siis kannattaisi eksyä Liechtensteiniin... Toisaalta, tatuointistudioita on yllättävän monta jopa Turussa. Jos tuo L-stein on jossain motoristien suosikkireitillä ;)
Ehkäpä mä jopa joskus päädyn siellä käymään, sitten kun itäisen Euroopan kaikki maat on käyty läpi, niin voi täydentää läntisempään Eurooppaa.

MysteryKnitter kirjoitti...

Mun kartassa olis vaan Suomi, Ruotsi, Norja ja Kreikka. Niin ja oonhan mä ollut Pietarissakin, mutta en sen kauempana. Niin, ja Latviassa. Mutta itärajan taa ja etelään en enää lähde. Sikäläinen bakteerikanta ja minä emme sovi yhteen. Kokeiltu on, eikä lopputulos ollut kaunis.