18.12.04

Joululahjapaniikkia pukkaa...

Tänään töiden jälkeen etsin oikean värisiä sormikkaita paria joululahjaprojektia varten. Ei ehkä ihan paras idea ensin itse huhkia töissä ja sitten jäädä samaan kauppakeskukseen säntäilemään ja kassajonoissa seisomaan kaikkien muiden joulustressaajien kanssa. Sormikkaat sentään löytyivät. Ostin siis valmiita sormikkaita, joihin neulon ranteisiin vähän koristusta, jotta sopivat neulomieni pipojen kanssa. Kolme sormikasparia pitäisi koristella näin.
Tänään aloitin kaulahuivin, josta tulee osa ystäväni asustesettiä. Pipo on valmiina, sormikkaat siis viimeistelyä vaille valmiit ja kaulahuivia tehty vähäsen. Settiin varaamani Wool- ja Peluche-langat eivät riitä koko kaulahuiviin, joten pistän mukaan jotain tunnistamatonta villalankaa. Jospa ensi yönä tekisin nuo sormikkaat valmiiksi, niin huomenna voisi työmatkoilla neuloa kaulahuivia.
Kotimatkalla käväisin Joulumarkkinoilla ja ostin taas pari kiekkoa hahtuvalankaa Rintalan tilan kojusta. Olisin halunnut oranssi-punakirjavaa hahtuvalankaa, mutta sitä ei valitettavasti ollut. Ostin sitten korvikkeeksi muita meleerattuja lankoja: musta-harmaa-valkoista ja sellaista syksysävyistä ruskea-vihreä-harmaata. Uutena värinä heillä oli "iltarusko" eli kelta-oranssi-lila hahtuvalanka. Aivan ihana!
Kunhan saan kaikki joululahja-asusteet valmiiksi ja vielä langatkin pääteltyä niin napsin niistä kuvia.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti paniikki on jo takanapäin! :) Hyvää joulua toivottaa Marjut

Mari kirjoitti...

Kyllä sitä paniikkia vielä riittää... Ystävälleni jo sanoin, että saa lahjansa joulun jälkeen, kun täällä tonttupajassa on kiire ja kaaos :) Tosiaan aloitin hänen kaulahuivia tekemään ihan aikataulun mukaan, mutta en tykännytkään ensimmäisestä mallista. Purin kaiken, kun olin hommaan uhrannut jo jonkun tunnin. Muuten ehkä se olisikin jo valmis. Nyt pinnistelen, että kummityttöjen setit olisivat valmiina. Kolmesta sormikkaasta puuttuu vielä rannekoristukset eli takaisin hommiin!

MysteryKnitter kirjoitti...

Sanotaan vain, että minunkin pitäisi tehdä muutama lahja tässä. Osa on iloisia lahjoja, osa surullisia. Mutta ei vaan saa aikaiseksi, ei sitten kirveelläkään.