14.12.04

Aargh, tänne ei tule kuvia ikinä...

Monen (neule)bloggaajan suosima Hello Picasa ei suostu kanssani yhteistyöhön, en pääse edes sisään tunnuksillani. Kuvia tulee sitten joskus, kun keksin toisen keinon saada niitä tänne. Linkkejä osaan toivottavasti vielä laittaa eli tästä tulee työhuoneeni, kunhan remontti etenee. Edelliset asukkaat ovat käyttäneet sitä varastotilana, mutta näin heti mielessäni tilan täynnä kankaita ja lankoja :) Tulevassa työhuoneessani on jo pari hyllyä seinällä ja olen asetellut sinne lankalaatikoita ja kangaspakkoja. Samalla koitan tilastoida lankojani. Välillä yllätyn, kuinka vähän lankaa onkaan ja sitten löydän taas lankakätkön muuttolaatikon pohjalta. En malttaisi pysyä pois työhuoneestani ollenkaan, koska on niin ihanaa asetella lankoja ja kankaita hyllyille. No, vielä suurin osa niistä on kylmiön hyllyillä. Kylmiössä ei kyllä ole kylmä, koska en halua ihan jäädyttää rakkaita lankojani :)
Pari huivia on valmistunut viime viestin jälkeen. Musta-valkoisesta Flora Barba-langasta tuli sellainen venyvä verkkohuivi ja sen jälkeen huitaisin violetin huivin Tangosta ja Woolista. Viime lauantaina olin Nokialla Joulumarkkinoilla myymässä ja siksi tein kiireellä noita huiveja valmiiksi. Markkinoilla oli mielestäni vähän hiljaisempaa kuin viime kerralla. Aikuisten sukkia myin kuitenkin ihan mukavasti ja vähän jotain muutakin.
Nyt palasin joululahja-projektien pariin. Tai siis pystyin palaamaan, kun löysin kadoksissa olleita lankoja. Ystävän asustesetti on aloitettu, pipoa on valmiina vajaa 10 senttiä. Pipossa on lankoina Wool ja pörröinen Peluche - vai onko tämä sitten Pluche?! Molemman nimisiä lankoja nimittäin varastostani löytyy. Pipon kaveriksi ostan sormikkaat ja neulon niihin ranteisiin vähän tuota pörrölankaa. Langanlopuista teen vielä jonkinlaisen kaulahuivin, jotta setti olisi täydellinen. Ai niin, setin väri on joulunpunainen.
Ajauduin taas virkkaamaan myös tilkkuja Vaaka-peittoihin ja niitä valmistui eilen illalla pari. "Ajauduin" tähän, kun löysin keskeneräisiä tilkkuja ja sopivia lankakerän loppuja. Mutta nyt ajaudun nukkumaan ja haaveilemaan langoista...

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin tappelin aikani Hello Picasan kanssa ja luovutin: koneeni ei vain suostunut yhteistyöhön sen kanssa. Minäkään en päässyt edes sisään loggaamaan:-( Em. syistä blogini ei olekaan bloggerissa vaan tripodissa ;-)
t: Pia T
http://neuloja.tripod.com

Mari kirjoitti...

Jeps, mä luovutin nyt Hello Picasan kanssa. Olkoon, kyllä ne kuvat saa tänne muutenkin. Ja olen ihan ylpeä, että keksin ratkaisun kuvaongelmaan itse enkä joutunut kysymään nörtti-mieheltäni apua :)

MysteryKnitter kirjoitti...

Joskus vaan pitää luovuttaa, tahtoi tai ei. Tiedän sen kokemuksesta.

MysteryKnitter kirjoitti...

Mä ymmärrän ton "ahaa, tätäkin voisi käyttää asiaan Y, aloitanpa heti" - tunteen. Yksikin puuvillakerä löysi muotonsa juuri sillä tavalla. Niitä puuvillakeriä on vielä paljon jäljellä. Saa nähdä, syntyykö niistä siksak - myssyjä vai mitä.