2.2.22

Tammikuun lanka- ja käsityötilastot

Suurista suunnitelmista ja hyvistä aikeista huolimatta käsityövuosi ei lähtenyt kovin vauhdikkaasti käyntiin. Tammikuussa kulutin vain 315 grammaa lankaa ja se meni näihin:

5 x solmupanta myyntiin 150 g

villasukat myyntiin 75 g

tiskirätti Naked-ohjetta mukaellen 30 g

10 x isoäidinneliö 60 g

Annoin lankaa 100 grammaa pois, mutta tilalle tuli aika paljon enemmän lankaa. Sain käsityötutulta lankapaketin, joka sisälsi kaiken kaikkiaan 67 lankakerää, kun laskin pienetkin kerät erikseen ja lankaa oli yhteensä 3140 grammaa. Lankavarastoni kasvoi siis tammikuussa 2665 grammalla. Mutta ei haittaa, saamani langat ovat ihania ja inspiroivia!

Ainoa täyttynyt kuukausitavoite eli villasukat myyntiin. 

En siis kuluttanut kiloa lankaa kuukaudessa enkä myöskään neulonut lahjoitussukkia tai lasten sukkia myyntiin. Kuukausitavoitteista täyttyi ainoastaan aikuisten sukkien neulominen myyntiin. Myöskään viikkotavoitteet eivät täyttyneet, en neulonut yhtäkään lahjoituspäähinettä. Päivätavoitteen toteuttaminenkin oli aika heikkoa, kulutin loppuun neljä lankakerää koko tammikuun aikana, vaikka tavoitteena olisi ollut kuluttaa kerä loppuun joka päivä eli 31 kerää. Käsityöbingoonkaan ei tullut vielä yhtään merkintää, mutta sentään muutama siihen kirjoitettu asia edistyi. 


Ei kommentteja: