11.7.18

Toukokuun langat

Toukokuussa langan kuluttaminen ei ollut suurta, mutta lankavaraston siivoaminen innosti myymään lankoja ja sillä sain varastoon ehkä jopa pienen tyhjän kolosen :) Kunnollisia kuvia ei ole mistään tekemistäni käsitöistä, joten tähän väliin pitää laittaa vain kuva, jonka otin itselleni muistiinpanoksi. Siinä kohtaa kun muistan punnita käsitöitäni, ei vieressä välttämättä ole kynää ja paperia, joten räpsin kännykällä kuvia, joissa näkyy neule ja sen paino.

Toukokuun aikana valmistunut vihreä-kelta-valkoinen patalappu, jonka painoksi tilastoissani kyllä merkitsen 40 grammaa. Pyöristän summia hieman ylös ja alas, kun en enää jaksa ihan grammalleen kaikkea punnita.

Toukokuussa lankaa kului 730 grammaa näihin:
3 x virkattu patalappu 130 g
Meeri-sukat myyntiin 75 g
sateenkaarilangasta sukat 80 g
virkattu "hittipipo" 110 g
Deerborn beanie 130 g
2 x Liplatus-huivi mohairlangoista 205 g

Sain lankaa 85 grammaa ja lahjoitin lankaa 75 grammaa, mutta sitten myin lankaa 1550 grammaa, joten lopputuloksena on lankavaraston pieneneminen 2270 grammalla. Tavoite kuluttaa kilo lankaa kuukaudessa ei siis täyttynyt, mutta muutoin lankaa lähti. Muista tavoitteista täyttyi lahjoitusneuleen ja myyntiin tulevien aikuisten sukkien tekeminen, mutta lasten sukkia en saanut toukokuussakaan tehtyä myyntiin.


Ei kommentteja: