10.7.18

Huhtikuun langat

Kevät oli mukamas niin kiireinen, etten ehtinyt edes lankaliikennettäni tänne kirjata. Varastosta lähteneet ja sinne tulleet lankagrammat olen sentään merkinnyt ylös. Huhtikuun käsitöistä vielä löytyy kuviakin, myöhemmin keväällä käsitöiden kuvaaminenkin unohtui valitettavasti.

Näiden "ampumalapasten" piti valmistua miehelleni joululahjaksi vuonna 2015, mutta valmistuivatkin keväällä 2018 :) Idea on siis ampumalapasista, mutta nämä kädessä tähtäillään vain kameralla. 

Huhtikuussa kului yhteensä 1365 grammaa lankaa ja se jakaantui näin:
5 x päähine, joka oli valmistunut jo aikaisemmin, mutta unohtunut merkitä 275 g
Deerborn beanie Samos-langasta 80 g
2 x sytomyssy 120 g
4 x pipo lahjoitukseen 200 g
"ampumalapaset" valokuvaamiseen miehelleni 80 g
pitkät villasukat itselle suosikkijalkapallojoukkueeni väreissä 160 g
Valpuri-huivi 200 g
Lacelere-huivi itselleni 150 g
virkattu patalappu 45 g
2 x virkattu peittotilkku 55 g

Valpuri-huiviin upposi useampia jämälankakeriä ja aikanaan eli varmaan ennen joulua tämä matkaa johonkin hyväntekeväisyyskohteeseen. 

Vaikka langan kuluttaminen oli hyvällä mallilla ja pääsin tavoitteeseeni, että kuukaudessa pitää kuluttaa vähintään kilo lankaa, niin kyllä sitä lankaa varastoon tulikin. Sain lankaa 1600 grammaa eli lankavarasto olisi tämän jälkeen kasvanut, ellen olisi myös lahjoittanut lankaa. Lahjoitin 700 grammaa lankaa eli lopputuloksena lankavarastoni pieneni 465 grammalla. Kilon langankulutuksen lisäksi täyttyi tavoite yhden lahjoitusneuleen tekemisestä ja aiemmin tänä vuonna tehdyillä sain kuitattua myös tavoitteen neuloa joka kuukausi yhdet lasten ja yhdet aikuisten sukat myyntiin. Muutama pitkään kesken ollut projekti valmistui ja sekin ilahdutti.




Ei kommentteja: