4.9.16

Verkot vesille

Oikeasti en harrasta kalastusta enkä edes syö kalaa, joten verkkoja kokeilen vain kassien muodossa. Tein kesä-heinäkuun vaihteessa yhden oranssin verkkokassin ja piti mukamas kyllästyä silloin siihen hommaan. Aloitin kuitenkin heinäkuun aikana vielä kaksi verkkokassia samalla mallilla, toinen valmistui heinäkuun aikana ja toinen elokuun alussa. Viimeisin valmistunut on jo matkannut eteenpäin, mieheni veli vaimoineen valitsi sen hääpäivälahjakseen :)


Olipas ihana auringonpaiste, kun nämä kassit kuvasin Nokian kotiseutumuseon aitan seinää vasten! Malli on Super Self-pouching String Shopping Bag. Jotain pieniä muutoksia olen tehnyt lähinnä kantokahvoihin, mutta aikalailla tuon ohjeen mukaisia ovat nämä kassit. Aikaisemmassa, oranssin verkkokassin postauksessa näkyy, miten tämä pikkuinen pussukka aukeaa kauppakassiksi. Toki se näkyy myös tuossa ohjeen pdf-linkissä. Tykkään valmiista kassista, mutta verkkoa virkatessa aina vähän kyllästyttää.

Tästä lähtee samalla valmistuneiden KesäYöstäJouluYöhön-töiden esittely. Nämä oli KyJy-aloitukset nro 7 ja 9.

2 kommenttia:

Kutookutoo kirjoitti...

Oletko jo kerinnyt testaamaan kassin, toimiiko ja tykkäätkö?

Mari kirjoitti...

Itse asiassa olen kaikki verkkokassit tähän saakka antanut lahjaksi tai tehnyt tilauksesta. Omakohtaista kokemusta ei siis ole, mutta lahjaksi näitä saaneet ovat tykänneet ja jotkut heidän tuttavansakin ovat tilanneet tai muutoin vihjailleet, että samanlainen kassi olisi kiva. Oletan siis, että toimivia kasseja ovat :)