3.9.16

Kaikki KyJyt aloitettu

Itselleni asettamieni sääntöjen mukaan minun piti KesäYöstäJouluYöhön-tempauksessa aloittaa 24 uutta käsityötä juhannusyön ja syyskuun viimeisen päivän välillä. Jokaisen näistä käsitöistä pitäisi myös kuluttaa vähintään 50 grammaa lankaa. Onnistuin aloittamaan kaikki uudet käsityöt jo elokuun loppuun mennessä ja hyvä osa niistä on jo myös valmiina. Osa valmistuneista on jo vilahtanut täällä blogissani ja kohta voin esitellä niitä lisääkin, mutta nyt ensin viimeiset aloitukset.


KyJy nro 20: joustinneulepipo jämälangoista, vaalein lila lanka on hieman kimaltavaa, mutta se ei taida kuvassa erottua. Tähän pipoon tarkoitus upottaa useampi jämänöttönen, osa muista pipoista jääneitä ja osa ihan "uusia" jämiä.


KyJy nro 21: vielä yksi joustinneulepipo jämälangoista, tämä pitää tehdä valmiiksi ennen tuota edellista pipoa, koska tarvitsen tästä vielä jämiä täydentämään KyJy-työtä nro 20 :)


Viimeiset KyJyt aloitin kerralla ja ne eivät varsinaisesti mitään väri-iloittelua ole. Keskellä on Nalle-langan jämistä neulottava huivi, jonka ohje on uusimmassa Suuri Käsityölehdessä. Aloitin samalla mallilla huivin ensin ihan ohuessa sukkalangasta, mutta se ei tuntunut kivalta. Tämä Nalle-lankainen huivi tuntuu kivalta tehdä ja se on KyJy nro 22. Toisenkin huivin aloitin, kun ideat oli vähän vähissä. Tein kesällä kaksi valkoista paljettihuivia ja nyt aloitin samalla simppelillä mallilla huivin mustasta paljettilangasta. Eli kuvan vasemman ylänurkan aloitus on KyJy nro 23. Viimeisenä KyJynä aloitin pitkästä aikaa aikuisten kokoiset sukat mummuni opettamalla ohjeella. Eli Meeri-sukat on KyJy nro 24.


Ei kommentteja: