1.5.16

Pienii pipoi

Sain huhtikuussa lankaa noin kaksi muovikassillista. Toinen kassi tuli vaihdossa silkkimaalaustarvikkeisiin yms ja toisen toi kaverini. Kaverini mukaan sain kyllä lähtemään myös muutaman lankanyttyrän, koska hän oli viemässä lankaa lastensa koululle askartelutarpeiksi. Uudet langat aiheuttivat kuitenkin pakottavan tarpeen koittaa kuluttaa niitä äkkiä johonkin. Tai kuluttaa edes jotain lankavarastosta pois :) Tein sitten pipoja lahjoitettavaksi ja tällä kertaa hieman pienempiä eli ainakin osan pitäisi sopia alle kouluikäisille.


Ensin pari tyylikkään harmaa-mustaa pipoa, molemmissa käytetty nyttyrä harmaata lankaa loppuun.


Näihin raitapipoihin käytin yhteensä kahdeksan lankanyttyrää loppuun. Väritys on Seiskaveikan raitalangan mukaan, molemmissa olen "jatkanut" raitalangan tarjoamia raitoja tekemällä väripätkän keskelle kerroksen tai useamman suurinpiirtein samanvärisellä yksivärisellä langalla. Raidoittuvan Seiskaveikan lisäksi näissä on samaa lankaa yksivärisenä ja tunnistamattomia akryyli/villasekoitalankoja.


Tässä pipossa piti saada käytettyä loppuun kolme lankanyttyrää, mutta loppujen lopuksi sain käytettyä loppuun ainoastaan aniliininpunaisen langan. En muista, olenko koskaan yhdistänyt marjapuuron- tai aniliininpunaista beigeen, mutta lahjoitettuja lastenvaatteita setviessäni näin tälläisen yhdistelmän ja sehän näyttikin kivalta :)


1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Very feminine hat.