6.10.15

Elokuun langat

Elokuun alku meni lomaillessa ja vaikka useampi käsityö oli mukana, niin hyvin vähän mitään valmistui. Lankaa kyllä ostin reippaasti lisää enkä vielä ole niistä kaikkia edes punninnut :) Joensuun kirpparikierroksella löytyi ensin hedelmäpussillinen lankaa ja sitten paperikassillinen. Jälkimmäisessä oli mm. lankakartioita, joita en ole vielä jaksanut kantaa mökiltä kotiin tai ehkä paremminkin ovat jääneet kyydistä pois sen takia, etteivät ole mahtuneet rinkkaani enää. Mökillä ei ollut vaakaa, jolla olisin kartiot punninnut, mutta punnitsen ne sitten myöhemmin ja lisään jonkin muun kuukauden lankasaldoon.

 Ne elokuun lankaostokset, jotka olen punninnut, painoivat yhteensä 635 grammaa.

Tämän tiskiliinan lanka löytyi kirpparilta ostamastani lankakassista. Lankaa tähän tiskiliinaan meni 30 g, lisäksi tein kahdet pikkuiset sukat jämälangoista = 38 g ja tilkkupeiton yhdistelyyn meni lankaa 50 g. Kulutusta vain 118 grammaa. 

Elokuussa lankavarasto kasvoi siis vähän yli puolella kilolla lankaa, tarkalleen 517 grammaa tuli lisää. Ja tässähän on tosiaan mukana vain ne ostamani langat, jotka olen jo punninnut!

Ei kommentteja: