16.2.11

Tunnustus


Sain tämän tunnustuksen jo aikaa sitten Piikulta. En muka heti ehtinyt laittaa sitä blogiini ja sitten unohdin ja nyt voin vaan todeta olevani hyvin laiska, muistamaton ja saamaton. Mutta kiitos Piiku, tunnustus lämmitti mieltä silloin ja lämmittää edelleen! Tunnustuksen saajan pitää kertoa seitsemän asiaa itsestään ja se pitää jakaa seitsemälle muulle blogille. Maijamyöhäisenä en kehtaa tätä enää jakaa eteenpäin nimetyille blogeille, kun ajattelen, että "kaikilla muilla" tämä on jo ollut. Mutta nappaa tunnustus mukaasi, jos haluat :)

Olen joskus aikaisemmin kertonut käsitöihin liittyvistä kummallisuuksistani. Nyt en vain löydä sitä postausta... En, vaikka selasin sekä tätä että toista blogiani ja luin omia vanhoja juttujani reilun tunnin verran :) Silloin kerroin ainakin, etten osaa ommella vetoketjuja, vaikka muuten paljon ompelen. Tällä kertaa paljastan sitten jotain muuta kuin käsitöihin liittyviä asioita.

1. Olen laiska sisustaja, samat verhot saa olla ikkunassa vuodesta toiseen ja jouluvalotkin paikoillaan joulusta toiseen.
2. Saunani toimii varastona suurimman osan vuotta. Työnsin sinne ylimääräiset tavarat ennen joulua ja ehkä kesään mennessä tyhjennän sen seuraavan kerran.
3. Facebook on lähes aina auki, jos olen tietokoneen ääressä. Välillä pelasin useampaakin FB-peliä, mutta nyt olen koukussa enää Mafia Wars:in pelaamiseen :)
4. En omista telkkaria, viimeksi sellainen oli tässä taloudessa noin neljä vuotta sitten. En ole kaivannut telkkaria, netistä näkee ohjelmat kyllä, jos jotain on ihan pakko nähdä.
5. Suosikkiohjelmani eli Matkaoppaat alkoi taas ja sitä seuraan netin kautta. Voi sitä myötähäpeän määrää :D
6. Vihaan talvea ja kaikkea talveen liittyvää. Suomi on kiva maa niiden muutamien kuukausien ajan, kun lämpötila pysyy reippaasti plussan puolella.
7. Olen aivan onneton hoitamaan asioita puhelimitse. Onneksi lähes kaiken voi nykyään hoitaa sähköpostilla. Ja jos se ei ole mahdollista, niin mieluummin menen käymään paikan päällä kuin soitan.

Ei kommentteja: