13.2.11

Tammikuun langat

Alkuvuodesta viimeistelin yhden joululahjan ja koitin täydentää myyntisukkien varastoa, joka tyhjeni varsin mukavasti ennen joulua. Huonoa omatuntoa podin siitä, etten saanut SYTYCK-sukkia valmiiksi. Osa omista suosikeistani pääsi kuitenkin palkintosijoille SYTYCK-mittelössä. Kisaajien loppuraportit on kerätty SYTYCK-blogiin. Niitä oli hauska lukea ja omien pisteiden antaminen oli vaikeaa :) Luin ensin kaikki läpi ja poimin samalla suosikeitani. Sitten luin suosikkien kisaselostukset uudestaan ja karsin kärkikolmikon ja lopuksi vielä asetin nämä paremmuusjärjestykseen. Omat SYTYCK-sukkani valmistuvat sitten joskus, jos ei tämän talven pakkasiin, niin ehkä ensi talveksi :)

Puikot eivät kovin nopsaan kilkkaa, sillä tammikuussa lankaa kului vain 525 grammaa näihin:
joululahjasukat 121 g
sivarisukat 138 g
Novitan Polkka-langasta sukat 110 g
Tummanpunaiset Meeri-sukat 79 g
Nalle Colorista Meeri-sukat 77 g

Sukkien neulomisen lomassa ehdin myös kasvattaa lankavarastoa ainakin 670 grammalla. Joten lankavarasto vain kasvoi... Tammikuun viimeisenä päivänä kävin ensimmäistä kertaa Tampereen Lankamaailmassa, josta ostin kassillisen lankaa. Näitä en kuitenkaan laske (ainakaan vielä) omaan varastooni, koska olin äitini lähettämänä lankaostoksilla. Lisäksi varastoon on tullut kaikenlaisia lahjoituslankoja, mutta niistä vain osa pysyy siellä ja tilastojani kaunistellakseni en laske niitä nyt ollenkaan mukaan :)

Tässä ainoat sivarisukat, jotka ehdin tehdä ja niiden postituskin jäi viime tippaan. Sivarisukka-keräys päättyi vuodenvaihteeseen, mutta ilmeisesti kampanjan puuhanainen suunnittelee jatkoa :) Nämä sukat on ilmeisesti Novitan Jussi-lankaa. Tein samoilla silmukka- ja kerrosluvuilla kuin joululahjasukat vanhasta Seiskaveikasta ja ajattelin, että tulisi suurinpiirtein "normaalinkokoiset" miesten sukat. Nooh, ei tullut :) Joululahjasukat olivat kokoa 43 ja sivarisukat kokoa 47. Ei tuo Jussi tuntunut sormissa kovin paljon paksummalta kuin Seiskaveikka, mutta kyllä se sitten taitaakin olla aikalailla paksumpaa :D Täytyy toivoa, että näiden omistajaksi löytyy joku isojalkainen sivari :)

Ei kommentteja: