25.12.10

Joulu yllätti neulojan

Kun aloittaa joululahjaneulomukset vasta jouluviikolla, niin tulos on tämä:


Miehelle suunnitelluista lahjoista yksi valmistui ajallaan. Noiden valkoisten lankakerien alla piilottelee musta joustinneulepipo. Valkoisista langoista tulee sitten joskus samanmoinen pipo. Aattoa edeltävänä yönä pistin miehen ajoissa nukkumaan :) ja neuloin yhden sukan valmiiksi ja virkkasin vähän lisää leveyttää kaulahuiviin. Hyvin väsyneenä kirjoittelin myös saatekortit lahjoihin :D


Lapsukaiselle valmistui sentään yhdet lapaset ja sai lahjakortin toisista. Nämä lapaset olivat heti tänään käytössä, kun käväisimme ulkona. Lapsi tilasi siniset lapaset ja täytyy koittaa tehdä ne nyt loman aikana. Mitään päivämääriä tai lupauksia valmistumisajankohdasta en uskaltanut antaa lahjaneulomuksiin :)

2 kommenttia:

Ellimelli kirjoitti...

Hih, pari lahjakorttia minäkin pistin pakettiin. Vielä en ole saanut tilauksia niiden osalta, nyt saa vaan tehdä itselleen jotain kivaa.

Susu kirjoitti...

Voi miten hauskaa lukea, että muillakin on sama tilanne! Mun läheiset sai kans lahjakortteja... Sukkaa, vauvaneuletta sun muuta. yritin vaihtoehtona tarjota lankaa, mut nuoripari valitsi kuitenkin valmiin vauvannutun - pahus vie!