31.1.10

Tammikuun langankulutus

Viime vuosi päättyi varsin mukaviin langankulutuslukuihin ja kuvittelin, että jatkaisin tänä vuonna innokkaasti langan kuluttamista. Tammikuu alkoikin tämän asian suhteen ihan hyvin, mutta kuun loppua kohden vauhti hiipui. Kesken on tosin monta työtä eli kunhan ne valmistuvat, niin helmikuussa voikin olla taas ihan kivat lukemat.

Tummansininen kypärämyssy 72 g
Punked-paidasta oma versio 120 g
Lilakirjavat tyttöjen sukat 69 g
Aniliinit tyttöjen sukat 37 g
Pinkki-kirjavat tyttöjen sukat 38 g
Toisetkin samanlaiset 38 g
Ja kolmannetkin 34 g
Sinikirjavat pojans sukat 40 g
Tummanharmaa kaulahuivi 86 g
Pyöreä käsilaukku 49 g

Lankaa kului näihin neulomuksiin ja yhteen virkkuuseen yhteensä 583 grammaa. Lisäksi myin lankaa 1300 grammaa. Mutta... ostin tilalle 2150 grammaa lankaa. Lankavarasto kasvoi siis 267 grammalla, ei hyvä.

Tämä pyöreä käsilaukku oli vuoden ensimmäinen valmistunut työ. Malli sama kuin aikaisemmin virkkaamassani verkkokassissa, mutta tämä siis ilman verkkokassisisustaa ja ihan iltalaukuksi tarkoitettu. Pimeät ja kylmät talvipäivät pakottivat keksimään uusia kuvauspaikkoja :)

2 kommenttia:

famu kirjoitti...

Hyvää Ystävänpäivää Sinulle toivottelee famu.

Piiku kirjoitti...

Heips Mari! Terkkuja sytomyssyjen parista. Neuleolympialaiset pitävät kiireessä ja mitä enemmän myssyjä tulee sen enemmän hinkuu tekemään erilaisia ja kokeilla kaikkea...
Olen ensi viikon kässätapaamisen aikaan Tampereella - jos sieltä tulee myssyjä, otatko mukaan, ellei sitten Susu pääse remmiin.