28.6.09

Mistä näitä lankoja oikein tulee?

Tänään niitä tuli ainakin Keskiaikaisilta Markkinoilta Turusta :)
Ylärivin hahtuvakiekot ovat Rintalan tilan kojusta. Keltainen on luonnossa keltaisempi ja oranssi-punaisen kiekon punainen on vähän enemmän pinkkiin vivahtava kuin kuvassa. Alarivin luonnonmusta eli tummanruskea vyyhti on myös Rintalan Tilan kojusta. Vyyhdissä on jokin värivirhe ja sen takia ihastuin siihen. Tämän pitäisi siis olla tasaista tummanruskeaa, mutta vyyhtiin on ehkä kehräämöllä roiskahtanut jotain valkaisuainetta, koska yhdessä kohtaa vyyhtiä on vaaleamman ruskeita pätkiä.
Alarivin muut vyyhdit ovat Juulin puodista. Luonnovalkoista ehtaa villaa iso vyyhti ja suloisia sukkalankoja 160 grammaa. Kuva ei tee oikeutta upeille väreille. Mieli tekisi aloittaa näistä heti sukat, mutta toistaiseksi olen tyytynyt silittelemään vyyhtejä :)

2 kommenttia:

juli kirjoitti...

Onpa hauska ryhmäkuva.
Luin muuten alempaa, että ostit Vapaavalinnan "kaameita" pörröefektilankoja myöskin. Mitä meinaat niistä tehdä? Itse sorruin koska värit olivat niin kauniit, mutta ei ole hajuakaan mihin voisin niitä käyttää.

Mari kirjoitti...

Vapiksen halpislangoista ajattelin tehdä huiveja. Ensimmäinen valmistunut näkyykin tuossa alemman postauksen kuvassa. Tein pitkittäin, niin pörröiset ja suorat osuudet asettuivat mielestäni kauniimmin raidoiksi kuin poikittain neuloen.