14.6.09

KIP, KYH yms

Tosi näppärä otsikko... Tänään on siis neulottu julkisesti, aloitettu käsitöitä Kesäyön hullutuksen merkeissä ja siinä sivussa ostettu vähän itselle lahjoja ja lankaa myös ihan tarpeeseen.

KIPpailin Tampereella ja paikalla oli lähinnä vain uusia tuttavuuksia, joiden blogeja nyt luen entistä suuremmalla innolla. Eli Lankakirja, Hopeakerä, Knitsea ja InsideOut. Yksi tuttu - eli kerran neuletapaamisessa nähty - oli paikalla myös, mutta tämä onneton muistini ei nyt toimi enkä muista hänen blogia. Jos tunnistat itsesi, niin hihkaise kommentteihin :) Olin varustautunut useammalla työllä. Ensin neuloin ufoutuneet vauvasukat valmiiksi, sitten virkkasin yhden rannekorun, aloitin tilatut sukat ja lopuksi neuloin vielä huivia. Tilattuja sukkia varten kävin ostamassa jo aamulla harmaata Seiskaveikkaa. KIPpaillessa naureskelimme, että lähtee siitä mihin suuntaan tahansa, niin aina törmää lankakauppaan. Koitin väistellä niitä lankakauppojan kotiin lähtiessäni, mutta kuinkas kävikään:

Kävin Merlettossa, mutta vasta Vapaa Valinnan halpislangat saivat sortumaan :) Euron kerä ja näitä värejä ei vielä varastossa ollut. Muita Brazilia Stripe langan sävyjä siis löytyi jo... Juna-asemalla poikkesin vielä katsomaan lehtiä ja kun Simply Knittingin mukana sai pienet puikot ja vieläpä söpöisen vempaimen pitämään puikot kasassa ja ehjinä, niin pakkohan se oli ostaa. Selittelin mielessäni, että pitäähän minun ostaa synttärilahja itselleni :) Tosin tilasin jo etukäteen yhden kirjan itselleni lahjaksi. Ja perheeltä saadun lahjakortin aion tuhlata myös neulekirjoihin. Joko Son of Stitch 'n Bitch tai Ne ihanat neuleet.

KIPpaillessa juttelimme mm. neulegraffiteista ja konkari koitti yllyttää meitä muitakin graffititaiteilijoiksi :) Viime kesänä pohdin jo neulegraffiteja ja mielessäni oli jonkinmoinen puunrungon ympärille kiinnitettävä pitsikaulus. Nyt tämä ajatus alkoi taas surrata päässäni. Ehkäpä ymppäään tähän ideaan Project Spectrumin keltaisen ja Kesäyön Hullutuksen huomenna aloitettavan työn.

Olen kirinyt Kesäyön Hullutukseen aloituksia ja nyt olen aloittanut 13 töitä eli olen ihan aikataulussa. Alkuviikosta aloitin nämä:

Vihreästä kimallelangasta tulee heijastinlangan kanssa heijastinkukka, puna-valkoinen Tychus-pipo matkasi jo eteenpäin ja violetti-harmaa kaulahuivi on tarkoitettu aikaisemmin tehdyn harmaa-violetin Tychuksen kaveriksi.

Alarivin koruista yksi on aloitettu ja tehty 11.6, kaksi aloitettu ja tehty 12.6 ja rannekoru eli tuo pötkylä aloitettu ja tehty tänään. Korujen viimeistelyt teen sitten joskus myöhemmin. Tänään aloitin tilatut Jussi-sukat. Mutta näihin tulee tummanpunaisen tilalle tummansininen eli ovatkin kuulemma sitten Antti-sukat. Puna-valkoinen ympyrä on patalapun aloitus.

2 kommenttia:

Oranssi kirjoitti...

Moi! Kiva oli KIPpailla yhdessä. Se listastasi puuttuva oli Lotta Harras Harrastus -blogista, eikös?!

Muutama graffiti odottaa nimikointinauhoja postista. Menin tilaamaan.

Mari kirjoitti...

Kivaa oli KIPpailla yhdessä ja nyt taidetaan molemmat olla hurahtaneita graffiteihin :) Ja kiitos, Harras Harrastus se tietty oli!