23.11.08

Ei vaan suju...

Lapaskuun toiset tekeleet on valmiina ja nämä päivitin jo Tumpputupaan. Olympianeuleena tekemästäni Revontuli-huivista jäi vähän lankaa ja tekaisin siitä kämmekkäät pitsineuleella, jota yleensä käytän vain sukissa. Elli nimesi mallin Meeriksi jo viime keväänä. Eli nämä ovat sitten Meeri-kämmekkäät. Lankaa meni 30 grammaa, puikkoina 3 mm bambut ja silmukoita puikolla muistaakseni 12.
Pitäisi ahkeroida joululahjaneulomuksia ja töitäkin, mutta ei vaan suju. Yleensä neulomukset parantaa oloa, mutta tämän syksyn aiheuttamaa alakuloa ei sekään ole parantanut. Nyt tuli lunta, mutta kun en tykkää talvestakaan, niin samat ankeat fiilikset jatkuvat. Jos nyt alkais säästää, niin olisko eläkeläisenä varaa viettää puolet vuodesta jossain lämpimässä?! Nyt täytyy tyytyä siihen, että pysyttelee sisällä neulomassa tunnelmavalaistuksessa. Ja sitten kuuntelen jatkuvasti tätä nettiradiota. Ihanan leppoisaa musiikkia, joka liittyy teiniaikoihini. Ei, en sentäs niin vanha ole, että olisin ollut teini 50-60-luvuilla :) Mutta tuolla soi kaikki ne biisit, joita kuuntelin ihan 90-luvun alussa. Kummallinen musiikkimakuni johtui silloisesta poikaystävästä (tai miksi kutsutaan poikaa, jonka kanssa kävin kai kerran treffeillä), joka oli hurahtanut tuohon musiikkiin.
Kovasti tekisi mieli höpötellä kaikkea käsitöihin kuulumatonta ja siksi pohdin taas tänäänkin, että perustan toisen blogin yleiselle höpötykselle. Kun tämän käsityöblogin avulla pysyy käsityöt jotenkin paremmin hallinnassa, niin ehkä yleisen höpinän blogi pitäisi muun elämän paremmin järjestyksessä. Vihjaan kyllä täällä, jos toisen blogin perustan. Tämän blogin voisin pitää sitten entistä tiiviimmin käsitöihin keskittyvänä ja sitten tämän kehtaisi ehkä linkittää firmankin sivuille :)
Mutta nyt takaisin neuleterapian pariin. Vieressä on keskeneräisenä hahtuvalapaset, Revontuli-huivi ja koetilkku illuusioneuleesta. Hahtuvalapaset menevät lahjoitukseen, Revontuli-huivin on tilannut ystäväni ja jos illuusioneuleesta innostun, niin Armas Mies saa joskus tai jouluna illuusioneuleisen kaulahuivin. Niin ja tuolla aikaisemmin mainittu poikaystävän tapainen on nykyään tuo Armas Mies :D

1 kommentti:

Ellimelli kirjoitti...

Noi kämmekkäät on kyllä ihan *sun* näköiset.

Voi röhmylä, ne alpakat ym. on aina vain pakkaamatta ja lähettämättä :-(. Hyvä muisti, mutta lyhyt.