24.8.08

Olympialaiset onnellisesti ohi!

Meinasi käydä köpelösti, kun en noita urheilijoiden olympialaisia ole oikein seurannut. En siis tiennyt, koska olympiatuli sammuu. Siihen mennessä kun piti olla neuleolympialaisten työ valmis. Tänä aamuna (aamuni oli tänään noin puolen päivän aikaan) kuitenkin oli hyvä hetki neuloa Revontuli-huiviin siitä vielä puuttuvat kuusi kerrosta. Heti kun sain päättelyt tehtyä pesin huivin ja asettelin sen ulos kuivumaan. Sitten avasin koneen ja uutisotsikoista pompsahti eteen teksti "Olympialaisten päätösjuhlallisuudet alkamassa". Mutta pääsin maaliin ja olen erittäin tyytyväinen tulokseen.

Liukuvärjättyä vironvillaa, 5,5 mm bambupyöröt ja päättelyssä 6 mm puikko. Huivin painon saan selville, kunhan se on kuivunut kunnolla.

Olen ihan rakastunut huiviin :) Mutta en sitä itselläni pidä vaan se todennäköisesti matkaa ensi viikonloppuna itärajan toiselle puolelle synttärilahjaksi. Teen sitten itselleni toisen, lankakin siihen on ostettuna. Ja teen varmaan kolmannenkin Revontuli-huivin, koska jo tätä olin alunperin kaavaillut ex-pomolleni lahjaksi. Mutta ei ehkä ole ihan hänen värinen ja tuonne ensi viikonlopun synttärisankarille sopii varmaan oikein hyvin.

Team Finlandin blogiin höpisin suurin piirtein samat asiat, mutta siellä on vielä yksi erilainen kuva huivista.

3 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Team KNPK kiittää olympiasuorituksesta :-).

Sirutuuli kirjoitti...

Ihanat värit huivissa.

Mari kirjoitti...

Enna: ollos hyvä vaan :) Pakkaan huivin pikapuoliin, niin team KNPK saa sen sitten ojentaa. Ja minä toivon, että pääsen sen saajansa päällä kuvaamaan.

Siru71: juuh, olen itsekin ihan ihastunut huivin väreihin. Lankaa jäi hieman ja siitä saisi ehkä tehtyä vielä kämmekkäät omaan käyttöön :)