25.7.08

Käsityöhoroskooppi ynnä muuta höpinää

Ullasta napattu horoskooppini:

KAKSOSET (22.5.-21.6.)

Innostut helposti kaikesta uudesta ja viimeisin villityksesi on virkkaaminen. Puikoiltasi löytyvät ensimmäisenä neulemaailman uusimmat villitykset, kuten ponchot, taikajakut ja bolerot. Blogisi on oikea vinkkien aarreaitta.

Lempilankasi: Uutuuslangat.


Hmm, ei nyt ihan osu. Ihastun kyllä uutuuslankoihin, mutta tarvitsen totutteluaikaa ennenkuin niitä saan ostettua ja vielä enemmän aikaa, että saan niistä tehtyä jotain. Uutuuslangoista puheenollen... Posti toi uusia lankoja Rellanasta. Onneksi menevät firman piikkiin, kun sitä lankaa oli 11,5 kiloa. Josta tosin puolitoista kiloa tulee vasta myöhemmin, kun uutuusväriä ei ollut vielä varastossa. Tuli tilattua vähän tilpehööriä ja vihdoinkin myös neulemylly. Suuria suunnitelmia on, että mitä tuolla alan myllyttää, mutta vielä en ole ehtinyt tutustua siihen.

Keskeneräisiä töitä en jaksa edes laskea. Pitää aloittaa aina uusia, kun johonkin tilanteeseen ei ole sopivaa neulomusta. Ja välillä oli ihan pakko tehdä pieniä sukkia myyntiin, kun niitä on kylmän kesän vuoksi mennyt paljon.

Nyt voin lisätä "erikoisimmat paikat tehdä käsitöitä"-listaani verenluovutuksen. Tosin virkkasin vain sinne jonottaessani, en sentään varsinaisen verenluovutuksen aikana :) Liikkuva veripalvelu oli paikkakunnalla ja siellähän oli ihan jonoa aluksi. Sain koko reissuun menemään lähes kaksi tuntia, mutta hyvän mielen lisäksi sain yhden virkatun rannekorun valmiiksi. Aikaisemmin tuohon erikoisimpien paikkojen listaan on päässyt jo yksi baari/pubi/istuskelupaikka eli tämä. Siellä nurkassa virkkasin ponchoa eräänä keväisenä iltana :)

Ei kommentteja: