15.1.08

Vuoden 2007 lopulliset luvut

Huh, ainakin lankavarastossa jotain tapahtuu. Lankaa liikkuu varastoon ja sieltä pois, mutta oikeasti neulomalla ja virkkaamalla sitä ei kovin suuria määriä kulu.

Kulutus neuloen ja virkaten 11 770 grammaa. Eli keskimäärin kulutan 980 grammaa lankaa kuukaudessa. Tosin alkuvuonna kuukausikulutus oli paria kiloa ja joinakin kuukausina vain noin puoli kiloa.

Ostettuna tai saatuna lankaa tuli varastooni noin 19890 grammaa... Tässä luvussa ei ole mukana ne lahjoituslangat, jotka majailevat nurkissani odottamassa pääsyä johonkin Vaakan projektiin. Eikä myöskään firman nimiin ostetut langat, koska ne ovat lähinnä jälleenmyyntiin.

Myin ja lahjoitin lankaa kaiken kaikkiaan noin 22410 grammaa. Onneksi tuo myyminen ja lahjoittaminen on pitänyt lankavaraston suurin piirtein tasapainossa :)

Eli lankavarastoni on keventynyt 14290 grammalla vuoden aikana! Ei kyllä uskoisi, yhtään enempää tilaa lankalaatikoissani ei ole. En edelleenkään uskalla (tai edes jaksa) laskea koko lankavarastoni painoa. Ja kun meillä on perheen naisten kanssa myös yhteisiä lankoja, niin vähän vaikeaa olisi erotella, mitkä lasken omaan varastooni.

Mutta ei tosiaan tarvisi ostaa yhtään lisää lankaa. Tosin sain jo tammikuun alussa taas lankaa erään mummon kaappien kätköistä. Ja lahjoituslangoistahan ei voi kieltäytyä, joten varasto kasvoi taas jo...

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Jos joku ne kesyttää, niin sinä.