29.1.08

Keskeneräisyyksiä ja mainostusta

Nämä keskeneräiset voisi tehdä valmiiksi ennenkuin Lankahamsterit taas pääsevät valloilleen. Kuulun tänä vuonna kolmosryhmään. Suunnitelmia on ja alkukuussa voin yhdistää hamsteroinnin Virkkausringin Ystävänkuuhun. Ystävänpäivästä puheenollen... pitäisi kuulemma tehdä K18 Ullasta pörröbikinit ystävänpäiväyllätykseksi ;)

Mutta asiaan... Kesken on siis:
1. huivi sinisestä kimallelangasta, tämän aloitin vajaa viikko sitten, kun piti saada joku automatkalle sopiva neulomus ja sen jälkeen se ei olekaan paljoa edistynyt
2. sukat Regiasta ja jostain yksivärisestä langasta, eka sukka on lähes valmis, mutta odottelee, että riittääkö raitalanka toiseen sukkaan vai pitääkö ekastakin purkaa vähän. Sukat ovat olleet tässä vaiheessa ainakin puoli vuotta.
3. virkattu Vaaka-tilkku on helpoin saada valmiiksi - jos langat riittää. Pinkkejä lankanyttyröitä ei nyt ole enempää nurkissa tai en ainakaan löydä niitä.

Hamstereihin osallistuvien kiusaksi pistin lankoja myyntiin :) Ei vaan, ehtii näitä vielä ostamaan vaikka hamstereihin osallistuisikin. Lankavaraston tyhjennystä on siis huutiksessa ja firman sivuilla on uusia neulelankoja. Ja pienenä ennakkomainoksena, että kaavailen ottavani myyntiin neulemyllyjä, kun haluan itsellenikin sellaisen. Kauhistelin myllyn hintaa suomalaisessa tukkuliikeessä ja vielä enemmän jälleenmyyjän luona, joten taitaa singahtaa tilaus jonnekin muualle. Ja käsityövälineiden ostohan ei ole kiellettyä Lankahamstereiden aikana. Eihän?!

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Vain ite lanka on kielletty, niin minä sen asian näen.