24.8.07

Hempeetä, niin hempeetä

Tässä esittäytyvät virkatut kämmekkäät kukkakoristeineen. Ihan pikkuisen lavastettu kuva, sillä kukkatilkkuja ei vielä ole kiinnitetty kämmekkäisiin. Kaikki kämmekkäät ovat siemenvirkkausta ja sekalaisista langoista tehty. Keskimmäiset on virkattu kutosen glitterkoukulla ja niissä on muistaakseni aloitusketjussa 40 silmukkaa. Kahdet muut on 4,5 taviskoukulla ja aloitusketjussa kai 60 silmukkaa. Nämä ovat menossa Vaakan kautta Koukkuniemen vanhainkotiin. Koitan tehdä myös näihin sopivat ponchot, työn alla on jo kaksi. Toista virkkaan jämälangoista, siemenvirkkauksella tietenkin :) Ja toista teen pinkistä akryylista ja harmaasta ohuesta villalalangasta helmineuleella.
Kuuklaamalla ei muuten löydy mitään siemenvirkkauksesta. Stich ´n´ Bitch Koukussa-kirjassa kuitenkin puhutaan siemenvirkkauksesta ja sieltä sen opin. Ehkä sille on jokin toinenkin nimi, jota en vielä tiedä.
Keskeneräisenä ei taida olla nyt kuin nuo ponchot. Ikuisuusprojektejahan ei lasketa... Eikun onhan tuolla salomonsolmukolmiohuivin aloitus. Vielä yhdet kämmekkäät voisi tehdä alkukuusta valmistuneen vihreän ponchon kaveriksi. Ja vois virkata lisää pussukoita ja neuloa lisää karvalapasia ja lisää sukkia jajaja... Huomenna on tiedossa autossa istumista, joten taidan aloittaa silloin ajan kuluksi yhdet villasukat.
Lankavarasto pysyy aikalailla vakiona, koska sitä mukaan kun saan lankaa käytettyä/myytyä/lahjoitettua niin saman verran ostan ja saan lankaa. Eilen löytyi kirpparilta mm. Isoveljeä, Bambinoa, tunnistamatonta puuvillalankaa. Sitten sain muovikassillisen puuvillalankoja. Mutta olen myös myynyt huutiksessa lankaa.

Ei kommentteja: