7.2.05

Lankadieetti alkaa pian

Viikko aikaa valmistautua lankadieettiin, jonka oma blogi löytyy täältä
Tavoitteenani on saada keskeneräiset tekeleet valmiiksi ennen dieetin alkua, että sitten saisin tehdä jotain ihan uutta ihanuutta. Tammikuun aikana tein kolmet hahtuvahousut, mutta ne neljännet eivät edisty sitten millään. Virkattu Gioco-huivi valmistui eilen ja nyt koitan ahkeroida sen verkkomaisen huivin samettilangasta valmiiksi. Lankavarastojani penkoessani ihastelin taas hahtuvalankojen värejä ja koitin keksiä niistä jotain pientä kivaa tehtävää. Nyt olen virkannut hahtuvalangasta kaksi paria rinnanlämmittimiä ja jatkan tuotekehittelyä vielä. Kunhan mallia on hiottu ja testattu, niin niitä tulee puotiini myyntiin.
Mariannen firman sivuilla on uusi ilmaisohje naisten pipoon, menkääpäs katsomaan :) Ehkäpä koitan tehdä tuollaisen itselleni, kun en yhtäkään pipoa tällä hetkellä omista.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos mainoksesta : )

Marianne

Mari kirjoitti...

Ole hyvä vain!

Anonyymi kirjoitti...

Oletko tsekannut jo Ruskovillan rinnanlämmiyttimet ja materiaalit, joita käyttävät?imukyky, lämpö jne. Ehkä oletkin, erittäin hyvä idea lisätä tarjontaa tolla sektorilla....

Tuletko jo seur.tapamiseen?Olen pari kertaa käynyt sua kattomas Myllyssä käydessäni, mut ei ole ajoitus oikein osunut työvuorojesi kanssa yhteen ;-D
-Terde

Mari kirjoitti...

Kiitos Terde viestistä! Ihanaa, kun neulojat pitävät toisistaan huolta :) Siis oikeesti tästä tuli sellainen olo, että musta pidetään huolta.
Jep, Ruskovillan lämmittimet ovat tuttuja. Omatekoiset lähtevät pian testaajille ja ainakin näin ennakkoon olen saanut jo mukavaa palautetta niistä.
Seuraava tapaaminen taitaa taas mennä päällekkäin töiden kanssa. Nyt olen ollut paljon arki-iltoja töissä ja lauantait vapaalla.

Anonyymi kirjoitti...

Siispä weekend meeting pystyyn?!...viimeksi meitä oli vain kolme siellä Fontiksessa. Harmi, etten voi auttaa noiden liivareitten testauksessa - ei oikein ole mitä testata. Auttaisin muuten mielelläni! ;-D
-Terde