19.1.05

Tunnustan...

... ostin lisää lankaa ja aloitin taas uuden työn. Tai no totta puhuen jo kaksikin :) Tiistaina aloitin tekemään marjapuuronpunaisesta samettilangasta verkkomaista huivia. Ohje on Novita 3/97 lehdessä ja numerolla 25, jos joku haluaa katsoa. Olen vielä yksinkertaistanut yksinkertaista ohjetta eli neulon pelkkää oikeaa, vaikka ohjeessa on sileää oikeaa. Samalla ohjeella olen tehnyt joskus aikoja sitten yhden mustan huivin ja nyt päätin alkaa tehtailemaan näitä enemmänkin. Huivista tuli uusi bussimatka-työni. Tosin entinen bussimatka-työni eli Gioco-huivi ei ole vielä valmis sekään. Mutta kun kolmas kerä Gioco-lankaa oli kadoksissa, niin oli ihan pakko aloittaa jotakin uutta. Ja tänään aloitin taas uudet Poutapilvi-hahtuvahousut. Alla olevasta kuvasta näkyy, millaiset ne ovat.
Lankaostokset onneksi rajoittuvat yhteen kerään. Eilen löytyi Prisman ale-laarista kerä valkoista Butterfly-lankaa. Ei aavistustakaan mitä siitä teen. Ehkä yhdistän joskus sitä keltaiseen Brillaan, jota ostin aikaisemmin. Niin, muistin väärin ostamieni Brilla-lankojen värit: ei se ollutkaan oliivinvihreää vaan vaaleankeltaista :) Katselin kyllä oliivinvihreää, mutta sitä ei ollut kuin kerä jäljellä, niin siksi otin keltaista. Taidanpa mennä neulontalistalle kysymään, miten riittoisaa Brilla tai Butterfly on.

2 kommenttia:

Ziina kirjoitti...

Heips, liity sinäkin neuleblogirinkiin osoitteessa
http://finnishknitblogs.blogspot.com/

MysteryKnitter kirjoitti...

Kivoja neuleita edelleen. Ja totta on, että pojat ovat tarttuneet virkkuukoukkuun viime aikoina aivan vimmattuina. Ehkä se kommentti todella johtui siitä.