14.3.20

Sytomyssyjä ystävänpäiväksi

Turun seudulla kerätään toki vuoden ympäri sytomyssyjä ja muitakin lämmikkeitä TYKSiin, mutta perinteeksi on muodostunut viedä neulomuksia perille ystävänpäiväksi. Päätin, että muutama uusi myssy pitää alkuvuoden aikana neuloa tähän keräykseen. Sytomyssykampanja TYKSiin -ryhmä löytyy Facebookista.


Yllä olevan kuvan sytomyssyt olin neulonut jo viime vuoden puolella, mutten ollut saanut niitä vielä toimitettua eteenpäin. Kaikki on neulottu omalla mallillani puuvillalangoista. Ohjetta juuri tästä mallista en ole vielä julkaissut, mutta malli on muutoin kuten Zima-baskeri, mutta alareunan resori on taitettu kaksinkertaiseksi.


Nämä viisi sytomyssyä neuloin alkuvuodesta 2020. Kolme vasemmanpuoleista on neulottu omalla ohjeella. Ruskeassa ja violetti-lilassa on käytetty puuvillalankoja, pinkin baskerin lanka on viskoosin ja keinokuidun sekoitetta. Oikeanpuoleiset hempeänväriset myssyt on bambu- ja bambusekoitelankoja. Äärimmäisenä oikealla oleva myssy on neulottu Reversible Rib, Reversible Hat -ohjetta mukaellen ja sen viereinen on neulottu ilman ohjetta.

Ei kommentteja: