15.9.19

Maalis- ja huhtikuun langat

Blogien päivittäminen on jäänyt ihan hunningolle. Mutta koska itsekin etsin vanhoja lankatilastojani välillä täältä blogista, niin nyt koitan taas aktivoitua. Tarkoitus on ollut kirjoittaa monesta muustakin asiasta ja käsityöstä tänne, mutta blogin päivittämiselle ei vaan ole tuntunut löytyvän aikaa. Tosin sitä aikaa taitaa mennä paljon turhempaan...

Vertices Unite -huivin neuloin jämälangoista ja värit valikoituivat sen mukaan, että se voisi sopia ystävälleni, joka oli hartiahuivia itselleen toivonut. Onnistuin värivalinnoissa ja huivi oli saajalleen mieluisa :)

Maaliskuussa kulutin 520 grammaa lankaa viiteen käsityöhön:
Vertices Unite -huivi 185 g
Rochelle-huivi 125 g
lasten villasukat 40 g
aikuisten jämälankasukat 115 g
puna-valkoinen sytobaskeri 55 g

Lisäksi annoin lankaa 525 grammaa neuleystäville eli lankavarasto olisi yli kilolla pienentynyt. Mutta... sain lankaa hurjat 4595 grammaa eli loppujen lopuksi lankavarasto kasvoi 3550 grammalla!

Rochelle-huivi on neulottu ohuesta villa-alpakka-langasta, joka oli ollut varastossani kymmenisen vuotta ja josta kerran olin jo aloittanut huivia. Tämäkin meni ystävälleni lahjaksi.

Huhtikuussa kulutin lankaa alle puoli kiloa eli 460 grammaa, joka on aika vähän. Tein taas viisi käsityötä:
Meeri-sukat 85 g
Sukkareseptit-sukat 60 g
lasten villasukat 45 g
vauvasukat 20 g
virkattu pinnasuoja polkupyörään 250 g

Huhtikuussakin lankaa tuli varastoon yhteensä 300 grammaa eli lankavarasto pieneni vain 160 grammalla. Mutta pieneni sentään vähäisestä käsitöiden tekemisestä huolimatta :)


1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Huh mikä määrä lankaa! Tullut sinulle siis. Mutta kyllä sä sen vuoren vielä kesytät, usko pois.
Ja mitä noihin sun podcasteihin tulee sä oot just ku mä. Siis että pitää katto järjestyksessä. Mä en kestä, jos ei pysty kattomaan järjestyksessä.