6.9.18

Elokuun langat

Elokuussa valmistui muutama pidempään kesken ollut neule ja muutoinkin langan kuluttaminen oli taas parempaa kuin edellisessä kuussa. Pääsin lähes tavoitteeseeni kuluttaa kilon lankaa kuukaudessa. Tein yhteensä 16 käsityötä, joihin kului 945 grammaa lankaa. Ehkä olisi taas pitänyt loppukuusta pikaisesti neuloa jokin pipo, että olisin päässyt langan kulutuksessa kiloon :) Mutta päähineitä valmistui jo muutoinkin useampi, joten eiköhän niitä ollut ihan riittävästi. Pienempiin osiin jaettuna langan kuluttamiseni näyttää tältä:
2 x lasten v.pun.raidalliset sukat 95 g
2 x virkatut patalappu 80 g
1 x saippuapussi 10 g
Villapesupinnat-huivi 180 g
Meet me in the middle -huivi 125 g
Zima-ohjeella baskeri 50 g
8 x joustinneulepipo 405 g

Tässä on suurin osa heinäkuun aikana valmistuneista joustinneulepipoista. Kaikissa on käytetty jämälankoja ja aika monta jämänyttyrää näihin sainkin upotettua. Kaikki ovat menossa lahjoitukseen.

Käsityötavoitteista kilon langankulutus oli siis lähellä, mutta ei ihan täyttynyt. Lasten sukkia neuloin myyntiin eli se tavoite täyttyi, mutta taas jäi täyttämättä tavoite aikuisten sukkien neulomisesti myyntiin ja jonkin isomman lahjoitusneuleen neulomisesta. Kaikissa tavoitteissani olen kuitenkin vähän edellä aikataulussa, joten vielä ei ole kirittävää, että tavoitteeni vuoden aikana täyttyisivät. Tarkoitus on ollut myös kuluttaa vuoden jokaisena päivänä loppuun yksi kerä lankaa. Keväällä laskeskelin tuota tavoitetta ja silloin se oli ihan hyvällä mallilla. Nyt koitin taas laskea, mutta sekosin laskuissani :) Täytyy laskeskella paremmalla ajalla uudelleen, mutta todennäköisesti siitä tavoitteesta olen vähän jäljessä. Tuollaisia jämälankapipoja neulomalla äkkiä kyllä saan kirittyä tavoitetta kiinni ja sitä jämälankaahan minulla riittää...

Ei kommentteja: