14.2.17

Harmaa helmikuu

Vuosi väriterapiaa on Sirpukan solmuissa -blogin järjestämä haaste, johon osallistun tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Etukäteen tekemässäni värisuunnitelmassa määrittelin helmikuun väriksi harmaan. Arvelin, että jotain harmaata varmasti neulon helmikuun aikana, kun paljon muutoinkin neulon harmaata. Yllättäen värikkäämmät neuleet ovatkin nyt jyränneet harmaan yli ja tässä kuussa näyttää valmistuvan vain yksi harmaa neule. Toki kesken on muutakin harmaata, mutta sen valmistuminen helmikuun aikana näyttää kovin epätodennäköiseltä. Vuosi väriterapiaa -haasteeseen voisi osallistua muillakin kuin neuleilla, mutta minä olen päättänyt, että neulon kaikkina kuukausina haasteväristä jotakin.


Vaaleanharmaa joustinneulepipo on neulottu varastosta löytyneestä yksittäisestä kerästä. Pipo ja vyötteen materiaalitiedot lähtivät jo eteenpäin, mutta lanka oli muistaakseni Sublime Baby Cashmere Merino Silk. Tämä joustinneulepipo lähti muutaman muun pipon kanssa TYKSin sytomyssykeräykseen. Lanka on ihanan pehmoista, joten ajattelin sen sopivan hyvin sytomyssyksi ja yksi kerä riitti oikein hyvin pipoon. Lankaa vähän jäikin ja niin jäi muutamasta muustakin sytomyssystä, niistä saa yhdistelemällä taas yhden sytomyssyn, mutta sen aika on ehkä vasta ensi vuonna.

3 kommenttia:

Kutookutoo kirjoitti...

Taisit ahkeroida aika monta myssyä keräykseen. Mahtavaa että näit vaivan!
Enkkulakusukkasi olivat ihanat :)

Mamma A. kirjoitti...

Näppärä myssy keräykseen-sopii niin miehelle kuin naisellekin!Minäkin olen muutaman sytomyssyn neulonut ja koska maaliskuun värini on harmaa niin voisinkin tehdä juuri tuommoisen joustinpipon-kiitos inspiraatiosta:)

päikkä kirjoitti...

Mainio peruspipo :)