19.5.10

Sytomyssyt

Piikun ja Susun organisoima TYKS:in sytomyssykeräys päättyi huhtikuun lopussa. Tapani mukaan olin taas viime hetkillä liikkeellä ja toimitin tekemäni myssyt Susulle pari päivää myöhässä. Yksi valmistui juuri ennen Susun treffaamista ja yksi jäi kesken. Keskeneräisyyteen tosin on syynä langan loppuminen eikä laiskuuteni. Kunhan saan jotakin sopivaa lankaa edes pienen nyttyrän, niin teen sen viimeisenkin valmiiksi ja toimitan varmaan TAYS:in myssykeräykseen.

Sinikirjava baskeri-myssykkä on Lidl:in Colorado-langasta ja tehty Persikkavaahto-ohjeella. Vihertävä myssykkä on ensimmäinen sytomyssy-tekeleeni, tehty lankavaihdossa saadusta puuvillalangasta, jonka nimeä en nyt juuri muista. Samaa lankaa on alarivin vihreä ja tummanpunainen myssy. Kyllä, se on oikeasti tummanpunainen, mutta valaistusolosuhteet olivat hieman huonot :) Alarivin vaaleansininen ja vaaleanruskea myssy ovat Novitan Brilla-lankaa. Kaikki alarivin myssyt on tehty Tähdellinen-ohjeella. Tosin alareunaa en tehnyt ohjeen mukaan. Brilla-myssyissä on alareunassa joustinneuletta, kahdessa muussa on alareunassa helmineuletta. Kuvasta jäi puuttumaan vaaleansinen baskeri, jonka tein Hyrrä-ohjeella. Samaisella Hyrrä-ohjeella olen tekemässä sitä keskeneräistä myssykkää Garnstudion Cotton Viscose-langasta.

3 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Tykkään myös tuosta tähdellisestä ja olen muutaman myssyn sillä mallilla tehnytkin.

juuli kirjoitti...

Onpa kiva nähdä neutraaleja sytomyssyjä. Pastellisavyt ei tosiaankaan ole kaikkien juttu. Periskkavaahto-baskeri on hauska sekä nimeltään että langaltaan!

MysteryKnitter kirjoitti...

How pretty hats!