1.3.09

Helmikuun langan kulutus

Hamsterointi siis oli ja meni. Omalla kohdallani ei mennyt ollenkaan suunnitelmien mukaan. Sairastuin heti alkuunsa, sairastin myöhemminkin ja sitten tuli muut huolet ja elämän myllerrykset. Tavoitteistani jäin hyvin kauaksi, mutta en sentäs sortunut ostamaan lankaa. Langanostolakko lopahtaa mahdollisesti jo viikon päästä, kun olisi mahdollisuus katsastaa Helsingin lankakauppoja. Olisikohan täällä vielä viikon päästä lankaa jäljellä vai ehtiikö muut langanhimoiset tyhjentää jo ne lankakontit?

Helmikuussa kului lankaa näihin:
2 x hahtuvahousut yht. 200 g
4 x virkattu heijastin yht. 15 g
4 x "kravatti" yht. 30 g
huivi 102 g
kämmekkäät 23 g
Pop-langasta lapaset 52 g
lasten lapaset 82 g
lapaset 100 % villaa 75 g
vaaleanvihreät vauvasukat 24 g
vauvasukat 28 g
lila-pinkit lasten sukat 80 g
Kulutusta yhteensä siis 711 grammaa. Enemmän lankaa katosi myymällä eli huutiksen kautta lähti 1220 grammaa samettilankoja.

Tämän kuvan neuleista lapaset valmistuivat helmikuun aikana, pipot jo tammikuussa ja toinen huivi viime vuoden puolella. Toinen huivi on ostokamaa, mutta laitoin sen kuvaan mukaan, kun halusin setittää :) Nämä setit pakataan varmaan jo ensi tiistaina koulureppuihin monen muun tarpeellisen tavaran kanssa ja matkaavat aikanaan jollekin kouluaan aloittavalla lapsukaiselle Haapalammelle tai Värtsilään.

Ei kommentteja: