9.2.09

Sagittaria

Sagittaria-huivi valmistuin jossain tuossa tammikuun aikana. Tein oman sovellutuksen ja jätin reunakuviot pois. Aloin jo tekemään niitä, mutta purin reilut 10 kerrosta ja jatkoin tuota perusmallia loppuun saakka. Tämän piti valmistua ex-pomolle joululahjaksi, mutta ei ihan ehtinyt enkä tiedä enää, että haluanko/voinko muutenkaan antaa tätä hänelle. Olisi kyllä ihan hänen värinen. Lanka on vironvillaa ja sitä kului noin 135 grammaa. Lankaa jäikin vielä vähän, ehkä teen lopusta taas baskerit ja kämmekkäät. Puikkoina oli 5,5 bambupyöröt ja ohje siis täällä.

2 kommenttia:

JohannaS kirjoitti...

Heippa! Kiitos ystävänpäivä yllätys-paketista, se tuli tänään. Harmikseni jouduin lunastamaan sen itse postista, ei ollut postimerkki riittänyt postimaksuihin.

Mari kirjoitti...

Voi kuinka harmillista! Ja myös kummallista, koska punnitsin paketin ennen lähetystä ja postimerkkejä piti olla riittävästi. Vai olikohan sisältö kasaantunut yhteen kohtaan ja tavallisesta kirjeestä tullutkin maksikirje? Toinen kummallisuus on, että oma Ystävänpäivä Yllätykseni oli kyllä tullut postiluukusta, mutta siihen oli kirjoitettu päälle "lunastus 2,60 e". Hmm, Postilla taitaa olla jokin tehokampanja ja tarkkailevat noita kirjeitä.
Laitan sinulle Johanna sähköpostia, kunhan löyudän osoitteesi.