15.2.08

Ystävänpäiväyllätys :)

Tämä on siis ystävänpäiväyllätys, joka on lähinnä omaan käyttööni, mutta onhan siitä iloa jollekin muullekin :) Yllärin muut osat ovat Venäjän puolelta ostettuja, mutta alusasusetti ja "vyö" itsetehtyjä. Ja tämä on sitten tehty pilke silmäkulmassa ja voi olla että asusteet eivät koskaan oikeasti tule käyttöön, mutta hauskaa niitä oli tehdä!
Alunperin ajattelin tehdä pörröbikinit K18 Ullasta. Mutta toisaalta halusin yhdistää ystävänpäiväyllärin Virkkausringin Ystävänkuuhun, joten jotain virkattua piti keksiä. K18 Ullasta ajatus harhaantui venäläisten neulelehtien mielenkiintoisiin ohjeisiin, joita olen blogissani esitellyt 18.1.2007. Ja ajatus jatkoi harhailua venäläiseen alusvaateliikkeeseen, jossa mummopöksyjen vierestä löytyy hepeniä, joita täällä kotosuomessa myydään vain erikoisliikkeissä. Siis sellaisia läpinäkyviä alusasuja, joissa on vain jotkut tupsukat peittämässä strategiset paikat. Ja siitä se ajatus sitten lähti! Minähän teen itse sellaiset tupsukoilla koristellun alusasusetin ja virkkaan jonkinmoisen verkon sinne tupsukoiden alle.
Sitten teki mieli tehdä vielä jotain muuta hassua ja tuhmaa neulomalla. Pohdin K18 Ullan käsirautoja, mutta tarkistin vielä Knittyn special-julkaisun. Ja sieltä löytyi Flick. Tein tästä piiskavyöstä oman sovellutuksen ja sain siihen käytettyä yhden puuvillakartion lopun.
Koko setti siis tässä:

Ei kommentteja: