21.9.07

Koukkuniemeen menossa

Aloitan itsekkäästi omatekemistä... Nuo virkatut kämmekkäät ovat näyttäytyneet jo aikaisemmin, nyt ne saivat kavereikseen pari ponchoa. Vasemman puoleinen poncho on tehty siemenvirkkauksella jämälangoista ja painoa sille tuli 200 grammaa. Alussa värit olivat hyvinkin yhteen sointuvia, mutta loppua kohti tuli suuremmat erot raitojen välille, kun jämälankalaatikosta ei enää täydellisesti yhteen sointuvia löytynyt. Oikealla oleva poncho on helmineuletta ja yläreunaan on virkattu pari kerrosta kiinteitä silmukoita, koska muuten poncho venyi ja vanui ja tippui pois päältä. Lankana on pinkki 100 % akryyli ja harmaa 100 % villa. Molemmat ponchot ovat sitä mallia, että tehdään pitkä suorakaide ja sitten kiinnitetään toinen lyhyt sivu toiseen päähän pitkälle sivulle.

Sitten niitä muiden lahjoittamia ihanuuksia Koukkuniemeen. Osasta tiedän tekijän, osasta en, joten tasapuolisuuden vuoksi en nyt näistä viittaile ja linkkaile mihinkään blogiin. Mutta osan voitte varmasti bongata blogistaniassa :)

Ensin kolmiohuiveja ja yhdet ranteenlämmittimet:
Sitten poncho ja kaksi suorakaiteen mallista huivia:
KIITOKSET LAHJOITTAJILLE! Nämä menevät siis heti huomenna Koukkuniemen vanhainkotiin, jonne Vaaka ry:n jäseniä on kutsuttu kylään. Koitan viimeistään paikan päällä saada virkattua valmiiksi vielä yhden kolmiohuivin salomoninsolmuilla...

1 kommentti:

Kennoska kirjoitti...

Bravo! Oot paras! Perässä tullaan.