26.9.05

Hahtuvapökistä en eroon pääse

Niitä teen aina vaan. Viimeksi oli niitä isompia työn alla ja nyt tein sarjan erikokoisia ihan uudella värityksellä. Sitten palasin taas tuttuihin väriyhdistelmiin, työn alla S-kokoiset Poutapilvet ja L-kokoiset Patinat :)
Sieltä Viipurista ostin taas pari kassillista lankaa. Ensin ns. tavaratalon ns. lankaosastolta karvalankoja, villalankaa ja pastellisävyistä viskoosi-sekoitelankaa. Sitten torilta villasekoitelankoja kymmenen vyyhtiä. Osa noista on onneksi äitini, mutta ihan kivasti kasvoi taas omatkin lankavarastot.
Anoppi tilasi Suomi-pipon uusimmalle lapsenlapselleen ja sen mitoittamista pohdin yhden illan. Olen tehnyt kaksi Suomi-pipoa ja niiden on ollut tarkoitus olla aikuisten kokoa... Mutta toinen kyllä on meidän Aleksilla ollut käytössä jo reilun vuoden vanhana eli ei ihan aikuisten kokoa :)
Ompelukone on hurissut myös, hitaasti ja varmasti valmistuu täyttö- ja flanellivaippoja ja kaikenlaisia imuosia vaippoihin. Ensi lauantaina on Turussa Perhe Emon Suojassa-tapahtuma, jossa olen myymässä ja sinne pitäisi saada tehtyä tuotteita. Lisätietoja tapahtumasta löytyy Mammakeitaan sivuilta.
Ja mainostetaan nyt mahdollisille turkulaisille lukijoille, että "meidän" puodista saa nyt hahtuvalankaa ja vähän muitakin lankoja. Siis Iloinen Maapallo osoitteessa Yliopistonkatu 12a. Hyllyssä on vaihteleva valikoima värjättyjä lankoja ja luonnonvärisistä valkoista, harmaata, ruskeaa ja luonnonmustaa. Virolaista hahtuvalankaa on paria eri väriä, mutta toivottavasti niiden valikoima laajenee. Tuo virolainen lankafirma mainostaa, että värejä ja väriyhdistelmiä on 70... Tuskin maltan odottaa värikärttojen näkemistä :)
Tähän kaupalliseen tiedotteeseen päätän tällä kertaa.

1 kommentti:

Salaneuloja kirjoitti...

Varmasti on näkemisen arvoisia ne langat.